Gode tips til at gøre rejsen billigere

”At rejse er at leve”, sagde vores berømte forfatter H.C. Andersen. Det vil de fleste nok give ham ret i, men tit og ofte sætter økonomien visse begrænsninger på vores drømme. Derfor er mange interesserede i, at gøre rejsen så billig som mulig. Her kommer nogle gode råd til, at gøre den samme rejse billigere. I det følgende går vi ud fra, at man skal flyve og bo på hotel.

Denne artikel er sponsoreret af online-lån.dk, der kan give dig mere økonomisk råderum i hverdagen til at tage rejser.

Det er ingen hemmelighed, at man skal ikke skal rejse i skolernes ferier, så dem skal man som udgangspunkt holde sig fra. Der findes dog varmere destinationer på kloden, der er billigere om sommeren end om vinteren, så selv i de dyre perioder, kan man komme billigt af sted, hvis man ser sig om.

En flybillet fra A til B har mange forskellige priser. Du er interesseret i, at få fingrene i den billigste. Hvis du booker lang tid i forvejen, skal du sørge for, at du gratis kan afbestille billetten, således at du kan drage fordel af, at den findes billigere på et senere tidspunkt. Er du under 26, kan du hos mange flyselskaber købe en ungdomsbillet, som kan være væsentlig billigere end en almindelig billet. Hvis du vil så billigt frem som muligt og rejsetiden ikke spiller den store rolle, kan du med fordel skifte fly undervejs, herunder skifte til et andet flyselskab. Der findes en hjemmeside, skypicker.com, som du kan bruge som hjælp, men den bedste hjælper, er din egen sunde fornuft.

Når man skal booke hotel findes der forskellige hjemmesider, der kan hjælpe med dette. De fleste kender hotels.com, booking.com og expedia.com. Men der findes faktisk en hjemmeside, hotwire.com, hvor hotellerne ofte ”gemmer” de priser, som de ikke vil have fremgår af deres egen hjemmeside. Det er typisk dyre værelser i stille perioder. Hjemmesider kan i øvrigt også bruges i forbindelse med flyrejser og billeje.

Andre artikler