Billig ferie til studerende

Er man studerende er det tit der er noget mindre i kassen, end hvis man har et godt fuldtidsarbejde. Derfor er det ofte, der heller ikke er lige så god plads i budgettet til ferier.

Som ung studerende vil man dog rigtig gerne på ferie, til spændende lande og ud at opleve en masse. Det kan dog være rigtig dyrt og derfor må man tit se sig efter andre muligheder. Der er masser af muligheder for at få en super god og hyggelig ferie uden at det behøver at være meget omkostningstungt, hvis man blot er lidt mindre kræsen hvor ferien kan gå hen.

Kør-selv-ferie

Samler i jer nogle stykker i en bil og tager en kør selv ferie, kan ferien tit klares til en noget bedre pris. Alle rejseomkostninger bliver delt i antallet, og er i eksempelvis 4 i bilen kan man komme langt for en billig pris pr. mand.

Det er ofte populært at tage på kør-selv-ferier til Italien, Kroation, Tyskland og Frankrig da det er lande med gode feriemuligheder, hvor distancen er til at holde ud. Et andet godt bud kunne være at tage til Ungarn, som også er muligt på kør selv distancen, her finder du masser af gode feriesteder og billige priser.

Det er en rigtig god ide at have styr på de praktiske ting, når man tager på en sådan bilferie. Planlæg godt hjemmefra, så der ikke kommer nogle overraskelser når man er taget afsted. Det indebærer at bilen skal godt gennemtjekkes, forsikringer er der styr på og reglerne i de forskellige lande man kører igennem er helt up to date, så man ikke får nogle grimme overraskelser.

pexels-photo-26168

Afbudsrejser

Har man is i maven, når man skal på ferie kan man somme tider komme på nogle rigtig gode afbudsrejser til billige penge. Hold øje med markedet, men du skal være indstillet på at ferien kan gå hvorhen det skal være, hvis det gøres på denne måde, da det ikke er sikkert der kommer noget til det land du allerhelst vil til.

Campingferie

En campingferie kan foregå mange steder, og kan være en noget billigere måde at holde ferie på, end at booke et dyrt hotelværelse eksempelvis. En campingferie, kan både være med egen campingvogn der bliver spændt efter bilen, eller at man lejer en campingvogn det sted hvor man gerne vil holde ferie. At leje en hytte på en campingplads kan også godt indgå i en campingferie, og kan også være en rigtig hyggelig måde at holde ferie på.
Er man studerende kan en campingferie være en god måde at spare lidt penge på ferien på, da det ofte er billigere end fine hoteller.

 

Herover vil du kunne finde eksemplar på måder du kan holde billigere ferier på som studerende. Det er selvfølgelig billigere at lade være med at tage på ferie, og blot blive derhjemme i din ferie. Det er god altid en oplevelse at komme på ferie og en rigtig god måde at koble af på. Vi anbefaler, at man husker at tage ud at rejse en gang i mellem, hvis man har råd til det.

 

Andre artikler