Brand din virksomhed med merchandise

At brande sin virksomhed er noget af det vigtigste når det kommer til god markedsføring. Det skyldes, at man ønsker at blive set, hvilket især skyldes, at der er så meget konkurrence inden for forskellige brancher, at man er nødt til at gøre sig synlig og det kan man gøre på forskellige måder. Blandt andet kan man gøre det ved hjælp af noget så simpelt som firmatøj, slik med logo og en nøglesnor, som man giver til medarbejderne. Klik her og se nogle af mulighederne.

Giv en nøglesnor til alle medarbejdere

I de fleste større virksomheder er der i dag en meget høj grad af sikkerhed og det kommer til udtryk på forskellige måder. Blandt andet gælder det, at der er mange døre, som man skal igennem som medarbejder og det kan man kun gøre ved hjælp af nøgler eller nøglekort. At have en nøglesnor i denne situation er derfor en rigtig god ting for så har man nemlig sine nøgler på sig hele tiden. Som arbejdsgiver kræver man naturligvis, at folk har deres nøgle eller nøglekort med på arbejde da det er hele forudsætningen for, at man kan komme ind i bygningen og passe sit arbejde. Hvis man kræver dette er det også fair, at man så giver samtlige medarbejdere en nøglesnor, så det bliver nemmere for dem at huske deres nøgler hver dag.

Med en nøglesnor er man nemlig sikker på, at man altid har sine nøgler på sig da man blot kan tage sin nøglesnor om halsen og så har man alt det man skal bruge for at komme ind i bygningen og ind i de forskellige kontorer i hele virksomheden. Vælger man som arbejdsgiver eller direktør at give alle medarbejdere en nøglesnor bør man naturligvis i samme øjeblik sørge for, at der kan komme lidt god branding indover. Det kan der gøre hvis man vælger at have sit logo på de nøglesnore man giver ud. Uanset hvilken type branding man vælger så kan du brand din virksomhed med merchandise, da det altid er en meget effektiv måde at blive genkendt af andre.

Logo skal være tydeligt på nøglesnor

Vælger man at give en nøglesnor skal man dermed både sørge for, at virksomhedens logo står meget tydeligt på nøglesnoren, samtidig med, at man skal sørge for at farven selve snoren har, er den farve, som man forbinder med virksomheden. Det giver nemlig et godt helhedsindtryk og det får medarbejderne til at tænke på virksomheden hver gang de kigger på den pågældende nøglesnor.

Det er også muligt, at der er nogle medarbejdere, som ikke føler, at de har brug for en nøglesnor på arbejdet da de altid har deres nøgler i lommen. Er dette tilfældet så kan det være, at man tager sin nøglesnor i brug derhjemme og har sine privatnøgler heri. På den måde vil der være mange menneske, som ser ens nøglesnor, som ikke har noget med virksomheden at gøre og det er god branding. For det handler altid om at komme langt ud til de mennesker, som man ikke nødvendigvis kan ramme på andre måder. Det er klart, at det primært er ens målgruppe man ønsker at have fat i, men det kan dog også være, at nogle af dem, som kigger på en nøglesnor fortæller om virksomheden til andre, som er i ens målgruppe og dermed har man foretaget en effektiv branding af virksomheden.

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *