Få mest ud af dit studiejob

Når man er studerende, lever man et presset liv. Studie, venner og familie skal passe, samtidig med at der hænger en presset økonomi over hovedet på en, som der også skal holdes styr på. Af den grund er der mange, der vælger at få sig et arbejde ved siden af studiet. Det begrænser dog den tid, der er til venner og familie, men det er en nødvendighed, hvis man ikke vil leve fattigt og konstant presset under sin studietid. Arbejdet kan nogle gange være en sur pligt, netop fordi at man har så mange andre ting at se til. Derfor er det vigtigt, at man forsøger at få det bedste ud af det, så det bliver inkorporeret som en positiv del af hverdagen.

Tjen mest muligt

En af de første ting du kan gøre for at føle, at du får mest ud af dit studiejob, er ved at knokle løs. Det kan lyde mærkeligt, men i sidste ende giver det mening. Når du knokler løs i den tid, som du er på dit arbejde, vil tiden helt automatisk gå hurtigere. Hvis du er fuldt beskæftiget hele tiden, har du slet ikke tid til at kigge på klokken. En anden fordel ved det er, at du uden tvivl både vil få ros af kollegaer og chefen. Du kan også vælge at tage ekstra mange vagter nogle måneder og så slappe af i nogle andre. På den måde kan du skabe en balance, så du nogle måneder kan slappe af og hygge dig med bl.a. familie og venner, og andre måneder tjener du penge på livet løs.

Udover dit studiejob kan du også tjene penge på andre måder. Nogle af dem er dog lidt risikable, og det er en god ide at have lidt styr på den økonomiske side af tilværelsen. En af måderne, hvorpå du kan tjene lidt ekstra på, er nemlig ved at handle med CFD’er. Med disse kan du nemlig både tjene penge i gode og dårlige markedstider, da du skal gætte på, om et givent aktivs udvikling stiger eller falder, og har du ret, opnår du profit. Følg linket her og se hvilke muligheder du har. Husk dog på at det ikke er en risikofri beskæftigelse.

Aktiviteter med kollegaerne

Udover at knokle løs er der også andre måder at få mest ud af arbejdet på. Du kan nemlig sørge for eller foreslå, at I laver noget socialt sammen som arbejdsplads. Når det hele ikke bare går ud på arbejde, vil I uden tvivl opbygge bedre forhold til hinanden, og I har altid noget at se frem til.

Du kan både foreslå, at I noget sammen udenfor arbejdet eller på arbejdet. Firmafester eller bowling er bl.a. aktiviteter, som I kan stable på benene uden for arbejdstiden. Frokostordninger eller lignende er noget, som du kan foreslå chefen, at I kan have i løbet af arbejdsdagen. Du finder frokostordninger her. Det at spise frokost sammen kan være en rigtig god måde at komme tættere på hinanden på, fordi man her får lov at diskutere andet end arbejde.

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *