Fantastiske aktiviteter til dit sabbatår

Overvejer du at tage en pause fra studierne i form af et sabbatår eller lignende? I så fald kan du med god grund fortsætte med at læse denne artikel. Her i artiklen kan du nemlig finde en masse gode bud på aktiviteter, du kan give dig i kast med i dit sabbatår.

Tag på safari i Afrika

Noget af det, som mange studerende drømmer om, når de er færdige med den sidste eksamen, er en safaritur i Afrika. Der er bestemt ingen tvivl om, at safari i Afrika er en kæmpe oplevelse for enhver, der godt kan lide dyr og vild natur. Og vil have sig en oplevelse for livet.

Det er faktisk muligt at komme på en afrikansk safari i dit sabbatår, uden at det nødvendigvis behøver at vælte dit rejsebudget. Tit og ofte er det muligt at finde ekstraordinære gode tilbud ved at søge lidt uden for de ”normale” sæsoner. På den måde er der mange penge at spare for dig som studerende, hvilket måske giver dig råd til flere rejser.

Klik på linket og læs mere om rejser i Afrika.

Mangler du et par tusinde kroner for at få finansieret rejsen til Afrika?

Hvis du ikke helt har fået arbejdet tilstrækkeligt inden din rejse, og i den forbindelse mangler penge, så kan du altid overveje at tage et privatlån. Fordelen ved et privatlån er, at du i langt de fleste tilfælde ikke skal stille nogen form for sikkerhed. På den måde kan du på meget hurtig vis have pengene, du mangler, på din bankkonto, så du er klar til at komme af sted.

Hos D:E:R har du mulighed for at optage et privatlån, der med fordel kan bruges til din rejse. Fordelen ved sådan et privatlån er, at renten er forholdsvis lav, hvilket vil spare dig for en masse penge sammenlignet med andre låneudbydere. Derudover er D:E:R et anerkendt låneselskab, hvorfor du er sikret en god behandling og hurtig udbetaling af dine penge.

Tag et motorcykelkørekort

Rigtig mange studerende – især drengene – drømmer også om at få et motorcykelkort. Dette kan du med fordel tage i løbet af dit sabbatår, hvor du med stor sandsynlighed har tid til det. Der findes ikke noget bedre end at sætte sig op på en motorcykel og bare køre derudaf en varm sommeraften. Dette scenarie kan blive til virkelighed, hvis du beslutter dig for at tage et motorcykelkørekort i dit sabbatår.

Har du behov for en billig motorcykel, så du kan køre lidt rundt i dit sabbatår? I så fald kan du med fordel købe dig en brugt en af slagsen. På www.123mc.dk finder du et kæmpemæssigt udvalg af brugte MC’er, som er perfekte til et ”førstegangskøb”.

Find dig et godt arbejde og opbyg en misundelsesværdig opsparing

Rigtig mange studerende vælger også at finde et godt arbejde med henblik på at opbygge en god opsparing, inden der skal læses videre. Dette er i den grad også anbefalelsesværdigt, hvis du gerne vil ud at rejse i en længere periode. Der er ingen tvivl om, at penge på kontoen giver en masse muligheder for at opleve verden.

Det anbefales i øvrigt at søge et arbejde til dit sabbatår, inden du er færdig med eksamen. På den måde har du styr på, hvad fremtiden bringer, når du har fået huen på hovedet.

Relatede links

 

Andre artikler