Sådan kan du spare penge på tøj og samtidig få en ny strikke eller hækle hobby

Der er mange som mener at det er dyrt at både hækle og strikke. Du har sikkert oplevet folk ryste på hovedet og sige ”hvorfor strikke et halstørklæde når det koster mere at strikke et end at købe et?”

Først og fremmest handler alt ikke om prisen. Det handler også om selve processen som blandt andet terapeutisk og hyggelig. Derudover findes der også strikkeprojekter, der koster mindre end hundrede kroner, samt forskellige tips og tricks til at spare på omkostningerne.

Få inspiration til prisvenlige projekter online

Du kan for eksempel strikke en tætsiddende bindebluse til dig selv for blot firs kroner. Hvis det skal være endnu billigere, så kan du også strikke en vest til under halvtreds kroner. Det er svært at argumentere imod at kvaliteten på disse projekter vil i mange tilfælde være bedre end en lignende bindebluse, som du kan købe i butikkerne.

Forkæl dig selv med strik i bedre kvalitet

Kvaliteten vil især være høj, hvis du vælger at strikke med økologisk garn. Selvom det økologiske garn vil hæve prisen på projektet en smule, så er det økologiske tøj også generelt mere dyrt i diverse storcentre. Derfor kan du faktisk spare penge på at strikke til dig selv, i stedet for at købe tøjet.

Du kan endda også tjene penge, hvis du bliver rigtig dygtig til enten at strikke eller hækle. Det er blevet utroligt populært at investere i økologisk tøj, så det er bare med at komme i gang.

Deltag i et strikkekursus eller hæklekursus hos WeTeach

Hvis du mangler en hjælpende hånd, så kan du deltage i et kursus i enten at hækle eller strikke på WeTeach.dk. Du kan naturligvis kaste dig ud i begge ting, men det anbefales at fokusere på at blive bedre til en kunstnerisk kreativitet af gangen.

Få gode tips til at spare på både strik og hækling online

Der er nogle som mener at hækling er nemmere end at strikke, men i de fleste tilfælde er det en smagssag. Men vi kan råde dig til at spare penge ved at købe enten strikke- eller hæklenøgler online, i udlandet eller i genbrugsbutikker.

Takket været internettet, behøver du heller ikke længere at betale guld og grønne skove for inspirerende mønstre, da de fleste er helt gratis på sider som for eksempel Pinterest. Du kan endda også læse online om hvordan du kan splitte en gammel sweater ad og bruge garnet til et nyt interessant projekt. Derfor hjælper internettet dig med at spare penge på din nye hobby.

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *