Tjen penge og få erfaring som jurastuderende med din egen blog

Selvom at man som advokater senere i karrieren har en skyhøj timeløn, så kan det stadig være svært at komme igennem studiet med en økonomi, som hænger sammen. Det behøver dog ikke at være surt og kedeligt at studere jura, især ikke med økonomien. Der er massere af måder at arbejde under studiet, hvor du både bliver dygtigere og tjener penge samtidig.

I denne artikel vil du lære, hvordan du bygger din erfaring under studiet, tjener masser af penge og har en god tid.

Start en jura blog

Den første ting du skal gøre for at tjene penge, som jurastuderende er at starte en jurablog. Årsagen til at du skal starte en blog er at det er starten på at bygge din online profil, hvilket også vil hjælpe dig når du er færdig med studiet.

Måden du kommer i gang med din personlige jurablog er ved at registrere et relevant domæne og bruge WordPress til at bygge bloggen.

Skriv omkring det emne indenfor jura, som interessere dig mest og som du kunne se dig selv arbejde med for fremtiden.

Tjen penge på din blog

Den anden ting du skal gøre for at tjene penge, som jurastuderende er at tjene penge på reklamer, affiliate links eller salg af din juridiske hjælp. Når du begynder at få mere trafik på siden kan du begynde at tjene penge på den. Der er flere måder at tjene penge på, men til at starte med så lav aftaler med virksomheder der sælger kurser, bøger eller andet relevant for din jurablog.

Hvis du har startet en blog om inkasso og konkurs jura, så vil det være oplagt at du i dine opslag anbefaler dine læsere et inkasso kursus eller et kursus om behandling af konkursbo. Du kan i mange tilfælde tjene 20-30% af salgsbeløbet på de kunder du skaffer, hvilket er en god fortjeneste.

De ting er en god start, men du, hvis du gerne vil udvikle dine jurakundskaber samtidig, så skal du lave juridisk hjælp også.

Tilbyd juridisk hjælp

Den tredje ting du skal gøre for at tjene penge, som jurastuderende er at tilbyde juridisk hjælp. Når du ikke er færdiguddannet er det selvfølgelig ikke alt, som du må endnu, men det kan lave meget arbejde. Selvom at du ikke er færdiguddannet, så kan du godt begynde at give juridisk rådgivning. Du skal ikke regne med at få store virksomheder som kunder, men mange private personer og mindre virksomheder, vil være glade for din hjælp.

Undervis nye jurastuderende

Den fjerde ting du skal gøre for at tjene penge, som jurastuderende er at undervise nye jurastuderende. Hvis du selv har fået gode karakterer, så er undervisning af nye studerende en god måde at tjene penge på. Din blog er en god måde at vise de nye studerende, at du er dygtig.

Husk at når du skal tage penge for undervisning, så er det vigtigt at du fremstår professionel.

Køb derfor en computertaske i læder i stedet for en billig taske, og sørg for at du tager pænt tøj på.

Det er samtidigt vigtigt at din computer eller telefon ikke er gået i stykker, og at resten af dit elektronik virker. Hvis din iPhone er gået i stykker så send den enten til reparation eller reparer den selv. Du kan enten finde delene på denne side eller søge efter ”skift selv iPhone 6 reservedele”, hvis du selv reparere din iPhone.

Brug bloggen til at lande et job hos et advokatfirma

Den femte ting du skal gøre for at tjene penge, som jurastuderende er at bruge din jurablog til at lande dit første job hos et advokatselskab. Advokatbranchen er hård at komme ind i, hvilket betyder at konkurrencen blandt de studerende er stor. Hvis du har startet en blog og allerede har erfaring, så er du meget bedre stillet end de andre studerende, og kan lande et godt studiejob, mens du studere.

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *