Vejen til et stort dollargrin; tre råd til at banke tandlægeregningen i bund

Danmark har i de seneste mange år haft den tvivlsomme ære af at have de højeste tandlægepriser i EU. Dette har medvirket til, at danskerne også har nogle af de dårligste tænder. Men trods af dette, så er der en lang række muligheder, du kan gøre brug af for at spare penge på tanlægeregningen. Derfor kommer der her tre måder, hvorpå man kan banke din tandlægeregning helt i bund!

  1. Forhandl om prisen:

I Danmark er vi vant til at betale, hvad der bliver forlangt af os. Det skyldes nok vores kultur for som udgangspunkt er priser altid til forhandling. Når det kommer til tandlægeregninger, kan det godt betale sig at forhandle om prisen. En nylig undersøgelse udført af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser at 4 ud af 5 forbrugere, der forhandlede med deres tandlæge opnår en bedre pris. Dette fænomen kan genkendes over hele landet selv i det indre København er konkurrencen på at levere de bedste tandlæge priser i de sidste år intensiveret. Der er derfor al mulig grund til at kaste sig ud i en forhandling.

  1. Køb en tandlægeforsikring:

Hvis du ikke har mod på at hive store beløb op ad lommen, i tilfælde af at uheldet er ude, burde du over-veje at erhverve dig en almindelig tandlægeforsikring. De koster typisk under 100,- om måneden, og på den måde kan dine penge være givet særdeles godt ud over tid.

  1. Tag på en tandlægerejse til udlandet:

En sidste løsning du kan benytte dig af, er at tage på en decideret tandlægerejse. I de senere år er det blevet mere og mere populært at rejse til blandt andet Polen og Tyrkiet for at få foretaget større operationer. Priserne i både Polen og Tyrkiet ligger ofte 50% under niveauet i Danmark, hvilket medfører store besparelser – uden tab af kvalitet og efterfølgende garantier. Denne mulighed er nok mest oplagt, hvis du skal have foretaget mere omfattende operationer som kroner eller lignende.

Alt efter hvilken type person du er, og hvilken økonomi du råder over, er der i hvert fald mange muligheder for at banke tandlægeregningerne i bund – og så kan du grine hele vejen til banken bagefter!

dollargrin

 

Andre artikler