Det kan du blive i 2019

Har du stadig ikke fundet den perfekte uddannelse at kaste din energi på? Det kan være en udfordring at vælge mellem forskellige uddannelsesretninger. Hvor meget skal din uddannelse udfordre dig? Hvilket jobmuligheder kan forskellige uddannelser give?

Vil du have en fremtid med en høj løn eller er det vigtigere for dig med et job, der har et spændende fagligt indhold? Brænder du for den personlige kontakt eller foretrækker du at arbejde foran en skærm?

Mulighederne for uddannelse i 2019 er uendelige. Det kan være et problem for dig, der har svært ved at vælge.  Du kan opleve, at du har brug for en hjælpende hånd, der kan sortere i uddannelserne for dig, så du kan blive sporet ind på det helt rigtige valg for dig.

Vi har samlet vores bud på spændende og eftertragtede uddannelser i 2019. Brug det som inspiration eller som første skridt på vejen mod det rigtige uddannelsesvalg for dig.

Styr på økonomien

Som økonomielev hos Frode Laursen bliver du uddannet til et bredt kendskab til til koncernens forskellige økonomiske opgaver. Du lærer om både økonomistyring, løn, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber – og altid med en sund kombination af teori og praksis.

Hos Frode Larsen vil du både kunne beskæftige dig med det danske selskab og selskaber på tværs af landegrænser i Norden, Polen og Tyskland.

Det er med andre ord en ideel uddannelse for dig, der elsker økonomi og gerne vil have en uddannelse med internationalt perspektiv.

Lær om sundhed fra din computer

Når du skal vælge den uddannelse, der passer til dig, er der nogle ting, du skal huske. Spørg fx dig selv, hvad der er realistisk for dig? Mange uddannelser er tidskrævende. Og det er ikke altid nemt at leve op til, hvis du også har behov for at arbejde ved siden af eller gerne vil bruge meget tid med familie og venner.

Måske har du før oplevet at droppe ud af en uddannelse, fordi du ikke kunne få det til at hænge sammen? Så fortvivl ikke: vi har nemlig fundet den perfekte uddannelse til dig, der gerne vil have en brugbar og spændende uddannelse, der ikke optager al din tid.

Du kan nemlig blive ekspert på kost og sundhed hjemme fra din computer – eller hvor du nu sidder med adgang til en skærm. Kostvejleder uddannelse online giver dig al den viden om sundhed, du har brug for, for at kunne hjælpe folk med at leve sundere liv.

Spørg andre

Er du i tvivl om, hvad du skal være, så er det altid en god idé at tjekke mulighederne ud ved at tale med folk. Kan du godt lide at klippe dine venner? Så stik ned til den lokale frisør og hør, hvordan uddannelsen til frisør fungerer.

Er du til produktudvikling og interesserer du dig for bygge- og anlægsbranchen? Så kan du tale med en medarbejder fra asp-produkt.dk og høre mere om deres uddannelsesbaggrund.

Måske er du mest til den menneskelige kontakt, og elsker børn? Tal med en lærer fra en af de omkringliggende folkeskoler og få gode råd og tips.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. God uddannelsesjagt

Andre artikler