kvinde i jakkesæt sammen med medarbejder

Hvorfor du skal vælge et jakkesæt til kvinder som arbejdsbeklædning

Der er mange måder, hvorpå du som kvinde kan klæde dig på arbejdspladsen. Det er så forskelligt i vor tid, hvad der forventes af dresscode. Nogle steder er der meget faste regler,... Read more »
Få småmønter og en lommeregner

Gaver på budget: Sådan finder du de billigste smykker

Der findes ikke nogen bedre følelse end at gøre nogen, som man holder af glade, ved at forære dem en dejlig gave; specielt et smukt smykke vil rigtig mange mennesker sætte pris... Read more »
firmafest

Sådan holder du en succesfuld firmafest

Er du blevet udnævnt som formand for festudvalget? Eller vil du bare gerne gøre noget godt for dine kollegaer? Det kan være noget af en videnskab af holde en succesfuld firmafest. Dette... Read more »
Person der tæller penge

Forskellige ting du kan investere i

Har du penge, der brænder i lommen, eller vil du blot gerne se dine penge vokse lidt hurtigere, end en almindelig opsparing vil kunne tillade? Så skal du begynde at se dig... Read more »
Fly på vej mod de varme lande

Hold dit budget på din rejse

Drømmer du dig langt væk til fjerne kyster med krystalblåt hav og hvide sandstrande? Eller måske hungrer du efter et pulserende storbyliv med masser af kultur? Drømme kan vi altid, men har... Read more »
Person laver arbejde på computeren

Vedligeholdelsesplan – hvorfor giver det mening?

Først og fremmest bør du vide, hvad en vedligeholdelsesplan er. Herved er det nemmere at forholde sig til, hvorfor den er god at anvende og hvad den kan. Det er ikke alle... Read more »
Babyudstyr

Salget af babyudstyr boomer på internettet

Internettet gør det nemt at shoppe hjemmefra i ro og mag. Onlinehandlen boomer da også hvert år, og mange analytikere mener ydermere, at markedet for handel på internettet endnu ikke er toppet.... Read more »
Ring på mands finger

Smykker som investering – lyder det fornuftigt?

Der er hver dag mange, der leder efter deres næste store investering – og det med god grund. Med den meget omskiftelige tid, som vi lever i i dag, er det nemlig... Read more »
Budget der holder

Sådan lægger du et budget, der holder

Uanset om du har rod i økonomien, eller du har fuldstændigt styr på den, kan budgetter være en rigtigt god idé og et brugbart værktøj til at skabe overblik over dit forbrug... Read more »
bitcoin-billionaire

Kan man stadig blive rig med Bitcoin?

Hvis du har købt Bitcoin d. 30.september 2013, så har du betalt $119.73 for en. Den samme Bitcoin kunne du have solgt for $17.060,55 knap 4 år senere, den 11. december 2017. ... Read more »