færdig med skolen!

3 geniale ideer til sidste skoledags kostumer

Sidste skoledag er selvfølgelig en vigtig dag for alle, om det så er folkeskolen, højskole, gymnasie eller universitetet man afslutter. Man fejre man er færdig med en uddannelse, og der har helt... Read more »
rusvejleder

Gode tips til at finde en studiebolig i Sønderjylland

Hvis du er blevet optaget på en uddannelse og i samme ombæring er kommet til den konklusion at det er på tide at flyve fra reden, er der nok at tænke på.... Read more »
office

Office 2019 til virksomheden

Flere og flere virksomheder benytter sig af den digitale periode, vi befinder os i. Man skal lede længe, hvis man skal finde en arbejdsplads, der ikke bruger en computer på den ene... Read more »
domænenavn

Find de rette domæner til studieprojektet

Har du ideen til det mest fantastiske studieprojekt nogensinde, men mangler midler til at præsenterer det? Svaret for dig kunne være at lave en hjemmeside! Med diverse hjemmeside guider, som man kan... Read more »
SU Lån

Bør man droppe SU-lånet som studerende?

Ikke nødvendigvis, men det er helt sikkert at man bør tænke sig godt om. Ser man på statistikkerne så er der faktisk flere og flere unge som vælger andre løsninger end et... Read more »
ikke ergonomiske arbejdsstillinger

Kom godt igennem studiet med online lektiehjælp

Når du har modtaget optagelsesbrevet til dit nye studie varslet det en helt ny periode i dit liv. Det er på mange måder en periode, som du godt kan glæde dig rigtig... Read more »
webdesigner

Sådan får du en karriere som webdesigner og lander et job i et webbureau

Det lyder for godt til at være sandt, men faktisk kan du gøre rigtig mange ting for at gøre dig selv til en attraktiv kandidat mens du bliver bedre til det du... Read more »
studerende-problemer

Hvad gør du når computeren går ned og eksamensopgaven er væk?

Det er torsdag aften, og du har netop lagt sidste hånd på en vigtig eksamensopgave, som skal afleveres i morgen. Det er en stor og vigtig opgave. Du har brugt mange timer... Read more »
Tandlæge

Findes der billige tandlæger?

Et flot smil kan være en uopnåelig drøm for mange. Fordi når du smiler, viser du dine tænder. Måske du er så heldig at have fået et godt tandsæt med i generne.... Read more »
googleAd

Adwords – en kærkommen kompetence på jobmarkedet

Står du og leder efter et job, men synes du at det er svært at skille sig ud blandt de mange ansøgere? Så er det oplagt at tilegne sig nogle nye kompetencer,... Read more »