Få den bedste firmatur med et eventbureau i København

Firmature er noget, mange ser frem til. Det er der, man kommer hinanden ved, arbejdet bliver lige lidt sjovere og det er en ny side man ser af sine kollegaer. Det kan dog være noget være rod at skulle organisere selv, hvad skal man lave og hvorhenne? Det er ikke helt beslutninger, man slipper for, men at kigge på diverse eventbureauer kan give både inspiration eller løse firmaturs planlægningen helt.

Firmaarrangement på 3 måder

Der er flere former for firmaarrangementer som eventbureauer ofte tilbyder. Det kan være teambuilding, hvor Escape rooms er blevet mere og mere populære, eller noget mere konventionelt som en tur ud i naturen med forskellige øvelser, der tvinger jer til at arbejde sammen og grine.

En anden mulighed er at få kridtet danseskoene og få gang i snakketøjet til en firmafest. Også her kan et eventbureau være til hjælp ved at sørge for det praktiske som lokation, mad og alkohol.

En tredje mulighed kunne være at tage en tur ud og spille minigolf eller lasertag. Dette er en nem måde at teambuilde, få grint og ikke mindst få rørt sig. Det kan nemlig være hylende morsomt og der er intet som en god og sund konkurrence til at få folk til at grine og komme hinanden ved.

Escape rooms er det nye hit

Det nye hit på firmaarrangement scenen er Escape rooms. Der er flere eventbureauer der kan facilitere dette og det er en uforglemmelig oplevelse.

Escape room konceptet er ganske simpelt og handler om, at du og dine kolleger bliver låst inde i et rum. Rummene er bygget op på fortællinger, dette kan være alt fra et diamantkup til et mordmysterie. Efterfølgende skal i så løse gåder, inden for den narrative ramme, inden tiden er gået. Nøglen til Escape rooms er at kommunikere da alt information kan være vigtigt. Det vil sige, at hvis du har en tanke så sig den højt, for du ved aldrig, om dine teammates kan bygge videre på den, og i på den måde kan komme videre i spillet.

Escape rooms kan tage mange former, nogle kan også være mobile afhængigt af eventbureauet, og dermed komme til jeres arbejdsplads. Der er også Escape rooms i de fleste større byer. Du kan finde et eventbureau København, Odense, Århus og mange andre store byer.

Escape rooms koster ofte omkring de 1000 kr. pr rum, hvor det typiske deltagerantal er omkring 6. Det vil altså sige, at man nok skal booke flere rum. Det gør også, at man kan blive lidt mere intim med dem, man skal være i rum med.  Efterfølgende plejer det at være et hit at holde fest eller tage ud og spise. Så kan man udveksle historier, grine af sine fejl og ellers fortsætte med at komme hinanden ved.

Er I, i tvivl om Escape rooms er noget for jer, kan i altid tage og ringe ind til eventbureauet og høre ad. Så kan i også få at vide, hvilket rum der ville være et godt første gangs rum, så i får den bedste oplevelse.

Andre artikler