Få en stærk ryg med en Back App ergonomisk kontorstol

Er du en af dem, der bruger rigtig meget tid på kontoret? Så er du måske allerede blevet bevidst om, at vores arbejdsredskaber har stor indflydelse på vores trivsel. Når man arbejder på kontor og sidder ned i meget lang tid, så gælder det især for valg af den stol, vi sidder på. Kroppen er nemlig fra naturens side ikke bygget til at sidde ned i 8 timer om dagen.

Derfor er det vigtigt, at man sørger for at vælge en ergonomisk kontorstol. En ergonomisk kontorstol er nemlig designet, så den støtter ryggen på de svage punkter. Hvis du går og døjer med smerter i nakken eller i ryggen, så kan synderen meget vel være din kontorstol.

Find en god ergonomisk kontorstol online

Man kan nemt finde en god ergonomisk stol på nettet. Det er dog vigtigt, at man læser beskrivelsen godt igennem, så man er sikker på, at den nu også er ergonomisk korrekt designet. Det er også vigtigt, at stolen kan indstilles både i sædet og i ryggen, så den kan tilpasses den enkeltes ryg.

En stol, der styrker ryggen, er ikke nødvendigvis en stol med ryglæn. Det afhænger helt af, hvordan stolen er udformet. Tager man et fag som frisør, så bruges der ikke stole med ryglæn, men det er stadig vigtigt, at stolen er ergonomisk, så man ikke overbelaster ryggen.

ergonomisk kontorstol

Back App ergonomisk stol

En af de bedste type ergonomiske stole på markedet er Back App 2.0 stol. Noget af det, som får denne type stol til at skille sig ud, er, at den har nogle specielle kugler nederst i ryglænet, som aktiverer balanceevnen og masserer og styrker de svage punkter i ryggen. Samtidig er de designet således, at de styrker rygmusklerne og hjælper til at sidde med den rette kropsholdning.

Man må aldrig underkende vigtigheden af, hvor meget skade en dårlig stol med forkert støtte kan udgøre. Har du endnu ikke smerter på grund af en dårlig stol, så er det bedre at være på forkant og skifte den ud med en ergonomisk stol, inden der opstår skader og smerter.

glad ergonomisk mand

Andre artikler