Find de rette domæner til studieprojektet

Har du ideen til det mest fantastiske studieprojekt nogensinde, men mangler midler til at præsenterer det? Svaret for dig kunne være at lave en hjemmeside! Med diverse hjemmeside guider, som man kan finde ude på internettet, kan man lave en hjemmeside, som præsenterer ens emne bedre end noget PowerPoint. Men så dukker der et andet problem op. Spørgsmålet om domæne. Heldigvis findes der nemme løsninger til det problem.

Find dine perfekte domæner

Uanset hvilken situation du står i, om du ønsker en fantastisk præsentation eller måske har et studieprojekt, hvor opgaven går ud på at lave en hjemmeside, så skal man finde det perfekte domæne til ens hjemmeside. Men hvordan gør man så det? Det er faktisk meget enkelt at svare på.

Man kan nemlig også finde hjemmesider ude på internettet, der kan hjælpe dig her. Ligesom der findes hjemmesider, der kan holde én opdateret om aktier og hvor meget firmaer er værd og man kan læse nyheder på internettet, findes der også hjemmesider, der kan holde dig opdateret omkring domæner på internettet, hvilke er frie, hvilket der ikke er og hvilke lige er blevet frie.

Der er en masse ting at skulle tage stilling til, før man går i gang med sin hjemmeside og finder de rigtige domæner. For eksempel skal man tage stilling til, om man bruger æ, ø, eller å, da de ikke er internationale bogstaver, og kan risikere at andre bruger det samme domæne som dig, blot med ae, oe eller aa i stedet. I dette tilfælde anbefales det at man også køber domænerettighederne for navnet med både æ, ø og å og ae, oe og aa. Men så skal man pludselig tage stilling til, om man vil betale de ekstra penge. Som sagt, der er en del ting man skal stilling til, men hvis blot man tager sig tiden, burde det ikke være alt for uoverskueligt.

Prisen skal give mening for dig

Det er desværre ikke gratis at holde et domæne. Dog er det heller ikke dyrt. Gennemsnitligt koster det 45 kr. om året, så man skal ikke vende lommerne udad. Det er selvfølgelig ikke alle, der har lyst til at betale for et studieprojekt, men man skal tænke på det som en investering i éns fremtid. Hvis nu det at lave en hjemmeside med domæne, er det der skal til for at få det 12 tal, så har man pludselig det på sine papirer. Eller det kan være, at den hjemmeside man har lavet, kan forvandles videre til noget, der en dag kan komme penge ud af. Så er det her, man har jump startet sin fremtid. Alt for sølle 45 kr.

Vær omhyggelig derude

Det er altid anbefalet, at man først undersøger de domænenavne ideer man har. Ikke nok med at man selvfølgelig lige skal tjekke om de er frie, det er også en god ide at tjekke domænernes historie. Men igen er man så heldig, at det nemt kan gøres på en af de mange domænehjemmesider derude. Det er bare at klikke løs. Så held og lykke.

Andre artikler