Hold fingeren på pulsen indenfor digital markedsføring med podcasts

Podcast

Studerer du digital markedsføring, eller arbejder du allerede med det, så ved du, hvor hurtigt det hele udvikler sig i dag. Skal du være sikker på at få det mest mulige ud af dit markedsføringsbudget, er det vigtigt at have styr på, hvad der sker.

Udviklingen er så hurtig, at det er nødvendigt at holde sig opdateret hele tiden – selv under studiet. Heldigvis findes der gode og informative podcasts, der kan sørge for, at du ved, hvad der foregår og give dig ideer til, hvordan du kan implementere det i dit arbejde. Derfor kan Help Marketing Podcast give dig viden på en hurtig effektiv måde.

Den digitale udvikling fortsætter

Er du studerende Er der rigtig mange ting at holde styr på, læse om og ikke mindst forstå. Det er en stor opgave og ikke alle tingene er lige lette at få ind under huden som andre. Det kan derfor være rart at høre konkrete cases og dermed se, hvordan de enkelte ting bliver brugt og hvad de egentlig er godt for.

Podcasts er en af de hurtigst voksende medier indenfor oplysning. Hvor Youtube henvender sig til et helt andet segment er podcasts ofte mere informative og har et reelt indhold. Det er et medie, der alene i løbet at de sidste år har mere end fordoblet sit antal af faste og tilbagevendende brugere og lyttere. En markedsføringspodcast er et oplagt sted at søge mere konkret viden.

Hvad er en podcast?

Podcasts er som regel lydfiler med en varighed på omkring ½ – 2 timer og gerne noget, der udkommer ugentligt – lidt ligesom radio on demand. Altså lydfiler, du kan høre hvor og hvornår det passer dig.

I dag er det et væld at gode og informative, danske podcasts indenfor stort set alle genrer. Men netop fordi det er et relativt nyt medie og brugerne derfor ligger indenfor en smal aldersgruppe (med undtagelser) så er det oplagt, at du her vil kunne finde programmer om netop de ting, der er relevante for dette segment. Digitale medier og markedsføring via disse er helt klart en af de helt store spillere når det kommer til podcasts og derfor er det en oplagt mulighed for at blive klogere.

Du kan høre alt fra podcast om SEO, Adwords og annoncering til PR, community management og marketing podcast. Skal du skære igennem støjen og kun have de mest præcise anvendelige podcast så skeln til Help Marketing Podcastet.

Hold dig opdateret eller bliv klogere

Der findes rigtig mange spændende podcasts du kan følge, hvis du ønsker at lære mere om markedsføring eller annoncering. Det er et rigtig populært emne og et af de temaer, der virkelig er oplag at komme i berøring med gennem podcasts.

Du kan vælge at søge direkte på ord, der ligger indenfor det område du gerne vil blive klogere på, men du kan også vælge at følge specifikke podcasts, der udkommer som serier om emner der interesserer dig.

Du kan bruge de forskellige podcasts til at holde dg opdateret eller blive klogere på PR, Adwords, community management eller høre en fast markedsføringspodcast alt efter, hvad du bedst kan lide.

Andre artikler