Hvor rig er Fedor Holz egentlig?

Det er ikke en hemmelighed, at der er enormt mange penge at vinde i pokerverdenen. Udover de store summer man kan vinde i de store turneringer rundt omkring i verden, tjener mange storspillere også penge på poker turneringer online og på at coache unge og lovende pokerspillere. Mange storspillere indgår også sponsoraftaler med virksomheder præcis ligesom sportsstjerner, så de store pokerspillere kan tjene virkelig store summer ved at spille poker. En af de helt store, succesfulde pokerspillere i verden, er den unge pokerstjerne fra Tyskland, Fedor Holz. Han har i de senere år domineret pokerscenen og vundet enorme pengesummer i turneringer rundt omkring i verden, på trods af at han kun er 25 år.

Startede som online poker-spiller

Fedor Holz startede med at spille poker med sine venner, og skiftede over til online poker i 2011. Efterhånden som han blev dygtigere og vandt flere penge, droppede han ud af sin uddannelse og fandt han en mentor i en prominent MTT-spiller, der opfordrede ham til at blive en professionel pokerspiller. Hans første store sejr var i Tjekkiet, til €500 No-limit Hold’em GPT II Deepstack Series Main Event, hvor han sluttede på andenpladsen og vandt €15320. Efter den sejr, startede hans professionelle karriere for alvor og han var godt på vej mod toppen af pokerverdenen.

#1 World Championship of Online Poker

I september 2014 vandt han 1,3 millioner dollars, da han blev nummer 1 i verdensmesterskaberne i online poker. Siden da har Fedor Holz fortsat med at vinde turneringer, mesterskaber og de store pengesummer. I 2016 udtalte Fedor Holz endda at han ville træde tilbage fra professionel poker, men siden har han spillet og vundet en del turneringer, så udtalelsen bliver afskrevet som en spøg. Han har siden ændret udtalelsen til at han i stedet vil spille når han har lyst, og fokusere på sin familie, privatliv og andre aktiviteter i stedet. Fedor Holz er i dag også mentor for nye unge pokerspillere, og han er en trofast støtte af Primed Mind, der coacher og motiverer brugerne til at skabe resultater i deres liv. Fedor Holz spiller også online poker på Twitch under navnet CrownUpGuy, for at indsamle penge for velgørenhedsorganisationer som Evidence Action og Against Malaria Foundation. Fedor Holz har siden september 2017 haft en sponsoraftale med Partypoker, og er på Forbes’ liste over top 30 under 30 i Tyskland.

Så hvor rig er Fedor Holz?

Her i 2018 er Fedor Holz på 4. pladsen på pokerverdenens All-time Money List, med en pokerindtægt på 32.550.886 dollars. Førstepladsen på listen er Justin Bonomo, der har tjent 43.463.091 dollars. De to har ofte spillet mod hinanden i store turneringer, sammen med de andre i toppen af listen.

Men Fedor Holz er ikke som andre meget rige pokerspillere, for han drikker sjældent, dyrker yoga, og bruger ikke sine penge på en masse overflødig luksus. Han kan dog lide at rejse og så har han købt et stort hus til sin familie. Fedor Holz bor selv i Wien og spiller nu poker, når han har lyst.

Andre artikler