Office 2019 til virksomheden

Flere og flere virksomheder benytter sig af den digitale periode, vi befinder os i. Man skal lede længe, hvis man skal finde en arbejdsplads, der ikke bruger en computer på den ene eller anden måde. Der findes et hav af programmer, der kan hjælpe med forskellige opgaver, men det meste kendte er nok Office pakken, der består af vigtige programmer som blandt andre Word, Excel og PowerPoint. Men Office 2019 har meget mere at byde på og er en god partner af have med sig.

Office 2019 i hverdagen og på job

Office 2019 kan bruges i privaten såvel som på arbejdet og kan bruges både på Mac og PC.
Word er det mest benyttede program til at skrive dokumenter. Tilføj tabeller og billeder for at gøre dine dokumenter mere levende. Programmet er brugervenligt og har mange funktioner, der gør det nemmere at skabe tekst. Og med den indbyggede stavekontrol, fanger det hurtigt tastefejl.

Excel giver hurtigt overblik over tal og lister. Brug tabellerne til at udregne finans og til hurtigt at gennemse lister. Excel kan regne og udskrive resultater ved hjælp af formler, der er nemt tilgængelige.
PowerPoint giver dig mulighed for at skabe smukke præsentationer til møder eller andre oplæg. Implementér tekst, billeder og videoer samt figurer, der kan illustrere din pointe. PowerPoint kan bruges af studerende så vel som foredragsholdere, der vil give publikum bedre chance for at følge med.

Skype forbinder dig med hele verden. Hvis jeres virksomhed har datterselskab i et andet land, er Skype den gratis måde at snakke med hinanden på. Tænd for mikrofonen og ring til andre brugere. Hvis det ønskes, kan man endda chatte og tænde sit webcam under samtalen.

Nyt i Office 2019

2019 udgaven af Office er optimeret til skærme med touch funktion og tablets, så du kan skrive med en pen direkte på skærmen, hvilket bliver overført til tekst. Og Word er blevet bedre til at håndtere billeder, så det ikke kræver den store hukommelse for computeren. Derudover er det nemmere at redigere billeder i Word nu.

PowerPoint tillader nu at implementere videoer i Ultra-HD, så du kan få den bedste kvalitet på dine præsentationer. Ud over dette er det blevet muligt at redigere billeder direkte i PowerPoint, hvor man før var nødt til at gøre det eksternt.
Outlook er selvfølgelig også med i pakken. Outlook gør det nemt at administrere sine e-mails samt adresser. Hvis I benytter en Exchange server, er det nemt og hurtigt at opdatere information om partnere og kunder i sit katalog.
Hvis I vælger at købe Office 2019 Professional, følger der yderligere to programmer med. Publisher er kendt fra tidligere Office pakker, men bruges til at designe og udvikle smukke dokumenter. Mange virksomheder bruger dette til at udforme foldere og andre informationskilder.

Access giver brugeren mulighed for at oprette databaser og administrere disse. Disse kan bruges til at gemme data i SQL-databaser, og benyttes i stor stil på hjemmesider med personfølsomme data.

Microsoft Office 2019 kræver Windows 10 for at køre, men er alle pengene værd.

Andre artikler