Sådan holder du en succesfuld firmafest

Er du blevet udnævnt som formand for festudvalget? Eller vil du bare gerne gøre noget godt for dine kollegaer?

Det kan være noget af en videnskab af holde en succesfuld firmafest. Dette gælder især, hvis du arbejder på en mangfoldig arbejdsplads, hvor der er både mænd og kvinder, unge og gamle og alt i alt mange forskellige mennesker. Men bare rolig – det kan sagtens lade sig gøre at holde en god firmafest, som der nok skal blive tænkt tilbage på i mange år.

De tre vigtigste råd, som du bør huske

Der er især tre ting, som er vigtige at huske på, når du skal holde en fest for dine kollegaer. En firmafest skal nemlig være noget, som samler kollegaerne i stedet for at splitte dem op i grupper. Herudover skal det være noget, som samtlige gæster nyder og vil se tilbage på med et smil på læben. Her får du de tre vigtigste råd, som virkeligt kan hjælpe dig til at skabe en fantastisk firmafest.

1: Sørg for, at alle føler sig inkluderet

Det er essentielt, at alle kollegaerne føler sig velkomne og inkluderede i festen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan en firmafest hurtigt skade mere end den gavner.

Hvis der er en eller flere personer, som har meldt fra eller ikke vist interesse, bør du eventuelt tage dig tid til at tale med dem, hvis du mistænker, at der ligger nogle af disse grunde bag. Når folk føler sig velkomne, dukker de ofte op – og så kan alle i firmaet feste sammen.

2: Lej en dj og sæt gang i festen

Lej en dj, hvis du gerne vil have folk på dansegulvet. En god fest vil altid have en eller anden form for musik og dans. Det er faktisk en smule primitivt, men det virker hver eneste gang.

En firmafest kan til tider virke lidt anspændt, i hvert fald indtil der kommer nogle øl indenbords, stemningen bliver mere løssluppen. Lej en Dj, hvis du gerne vil have en god stemningen gennem hele aftenen.

Lyder dem som noget for dit firma? Så lej en dj, der kan sætte gang i festen… og ikke mindst holde gang i den indtil langt ude på natten.

3: Få serveret lækker mad og drikke

Musik og dans er en god ting – men det kan ikke stå alene. Du bliver jo hurtigt træt af at danse på tom mave, gør du ikke?

Derfor bør du sørge for lækker mad og drikke til dine kollegaer. Der er mange fordele i at bestille maden udefra, da der ikke er en eller flere, der skal bruge en masse tid på at rydde op, lave mad osv.

Når maden er nydt og servicen er ryddet væk, kan dansegulvet indtages af gæsterne. For at opsummere: Sørg for inklusion, lej en dj og nyd noget lækker mad – så skal festen nok blive en stor succes. Måske bliver du endda den faste festarrangør, fordi du har gjort det så godt.

Andre artikler