Vinduespudsning er slet ikke så dyrt at studerende ikke kan være med

Man kan altid finde en god undskyldning for ikke at få pudset sine vinduer. Hvis man skal gøre det selv, er det for tidskrævende. Hvis man skal få andre til det, er det for dyrt. Men sådan behøver det ikke at være. Med en vinduespudser i Randers f.eks. kan du tit få priser, der er så lave, at selv studerende kan være med. Det gælder både Randers og mange af landet andre større byer. Se et eksempel på en vinduespudser her.

Livet som studerende

Når man er studerende, er det en kendsgerning, at man skal spare. Spare, spare, spare, alle steder hvor spares kan. Dette betyder ofte, at man ser studerende sidde og spise havregryn med vand til aftensmad i slutningen af måneden. Der er mange steder, man som studerende kan prioritere at bruge sine penge. Mad og væske er selvfølgelig allervigtigst, og varme i hjemmet og naturligvis skal man også have noget tøj at have på kroppen.

Prioriter vinduespudsning

Fordi studerende ofte bruger mange timer derhjemme på at sidde og læse om alverdens emner, er det vigtigt, at der er styr på rammerne. Der skal være ryddeligt og ordentligt, således at den studerende kan koncentrere sig om sit studie frem for at blive distraheret af alt rodet. Derfor er det klogt at prioritere at lægge en smule af sit månedlige budget til vinduespudsning. Det er slet ikke så dyrt, at studerende ikke kan være med, og det vil gøre en verden til forskel på alle de eftermiddage, hvor man sidder ved skrivebordet foran vinduet og læser.

Et klarsyn på verdenen

Når man skal lære er det vigtigt, at man har klarsyn og perspektiv på verdenen. Men hvordan skal man have det, hvis ens vinduer er så beskidte, at man ikke engang kan se verdenen ud af dem? Vinduerne skal være rene og ikke fyldt med snavs, fordi så vil ens overskud automatisk vokse. Hvis man har haft beskidte ruder i flere måneder, er det som at få et klarsyn på verdenen, når man for første gang ser igennem dem efter en god pudsning.

Det kan være hårdt at være studerende, og man skylder sig selv i det mindste at kunne se verden derfra, hvor man sidder.

vinduespudser

Andre artikler