3 geniale ideer til sidste skoledags kostumer

Sidste skoledag er selvfølgelig en vigtig dag for alle, om det så er folkeskolen, højskole, gymnasie eller universitetet man afslutter. Man fejre man er færdig med en uddannelse, og der har helt sikkert været en lang kamp man har været igennem – og det vil ikke overraske nogen hvis man mere end én gang har overvejet at give op.

Så at fejre at man er kommet igennem er mere end retfærdiggjort. Det er en tradition at man fejre det ved at klæde sig ud i diverse vilde kostumer og at komme op med en rigtig god ide til sit sidste skoledags kostume kan næsten beskrives som en af de sværeste dele af ens tid som studerende.

1. Dig selv – men i fremtiden!

Som Kim Larsen så smukt synger det, så står du som en linedanser på vej til din næste line og på vej til et nyt og spændende sted i livet. Så hvad du kommer til at lave i fremtiden er sikkert noget du bruger en stor del af din tid til at tænke på.

Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og klæd dig ud som hvad end du forestiller dig du bliver i fremtiden? Du kan både tage den mere seriøse rolle og klæde dig ud som hvad du rent faktisk gerne vil arbejde som – om det så er statsminister eller mekaniker.

Eller du kan gå den mere fjollede rute og klæde dig ud som ’worst case scenario’ – om det så er stripper eller katte dame.

2. Tag et hyggeligt smut forbi dyreriget

Tag inspiration fra 3. klasses fastelavns fest og hiv dine bedste horn på. Dyr er der massere at vælge imellem, og du kan både vælge og gøre rigtig meget ud af dit kostume, eller bare tegne nogle knurhår og kalde dig selv en kat. Der er altså lidt for alle, indenfor dette kongerige.

Et dyr er også en god og stadig kreativ løsning, for dig der måske har en del andet at tænke på i denne periode. Sidste skoledags festen bliver til tider holdt inden eksamenerne overhovedet er skudt i gang, så er du typen der bliver noget så stram i brystet i disse måneder, er det måske rart at have et eller andet nemt i baglommen.

3. Gå den sikre vej; gå med noget vulgært

En god gammel klassiker indenfor sidste skoledags kostumer er noget der læner sig over i den vulgære verden. Indenfor denne kategori er der ret så frie tøjle til at afprøve nye grænser af, men ellers kan du altid holde dig til gode klassikere, såsom den fornævnte stripper, blotter ellers er det altid en mulighed at finde en sexet udgave af alt mellem himmel og jord. Gå i din nærmeste kostumeforretning og du kan finde både tegneseriefigurer og livløse objekter, om det så er en brødrister eller en elkedel. Der findes ingen grænser for hvad der kan gøres sexet.

Synes du ikke denne guldmine af en idebank er nok, kan du finde meget mere inspiration her.

Andre artikler