Kalder alle studerende i Vejle – her kan I spare på alt fra husholdning til festartikler

studerende-vejle

Livet som studerende kan være hårdt, set på den økonomiske side. Det gælder særligt, hvis du som studerende er flyttet hjemmefra og derved pludselig har en hel masse udgifter. Foruden de faste udgifter, så skal der købes ind til husholdningen og der skal naturligvis også være råd til at feste. Hvilken studerende tager ikke gerne et par dage med pasta med ketchup til aftensmad, for dermed at have råd til at tage med til festen på fredag?

Billig Billy Vejle har alt til studerende

Der er dog en fantastisk butik, som nærmest er skræddersyet til studenterlivet. Den hedder Billig Billy, og som navnet antyder, så er alt i den butik simpelthen bare billigt. Billig Billy Vejle har et rigtig stort og flot udvalg af alt til den studerende. Der kan man blandt andet finde vaskepulver og andre husholdningsgenstande til ekstremt lave priser, som slår diverse supermarkeder på målstregen.

Få alt til festen i Billig Billy Vejle

Men ikke mindst, er Billig Billy Vejle stedet, hvor du skal tage hen. Hvis du skal til fest. De har simpelthen alt i festartikler, og meget mere, end man kan tænke sig. Forestil dig en hel langvæg på omkring 20-30 meter, der er fyldt op med kostumer og udklædning fra den ene ende til den anden. Man kan også få tudehorn, selvlysende lysrør og armbånd og alle mulige, mere almindelige festartikler.
Hos Billig Billy Vejle har de alt til fest til både børn og voksne. Men er der fastelavnsfest på gymnasiet eller skal du til sidste skoledag, så er det helt sikkert Billig Billy Vejle, du bør aflægge et besøg. Der kan du finde kostumet til næsten ingen penge. Du kan vælge alt fra dyrekostume, mexicaner, politi, klovn, gangster, ja, nærmest hvad som helst. Og skal der en sej paryk eller hat til, så finder ud også et bredt udvalg af det, ligesom du kan gå hele vejen og købe farvede kontaktlinser eller hårfarve.
De har både seje kostumer, søde kostumer, fjollede kostumer og frække kostumer, så der er noget for enhver smag. Ud over festartikler til børn og voksne og ting til husholdningen, så kan man blandt andet også købe ting til naturlig pleje, såsom creme eller shampoo – til billige Billy-penge, naturligvis.

Stort udvalg i Billig Billy Vejle

De har dog også en sektion til dig, der gerne vil have lidt til indretningen. Det kunne være brugskunst – eller måske lyskæder til den kommende forfest hos dig? Du kan også købe ind til kæledyret, ligesom der også er et udvalg af kontor artikler, som der jo går en del til af, når man er studerende og studerer flittigt. Batterier og pærer er en rigtig træls post, når man er studerende, for de kan virke urimeligt dyre, men heldigvis ikke i Billig Billy i Vejle, hvor der findes priser helt ned til 10 kr. for en pakke.
Vil du gerne spare penge eller få mere for pengene som studerende, om så det gælder fest og farver eller driften af egen lejlighed og personlig pleje, så kan du spare rigtig mange penge ved at tage et smut i Billig Billy Vejle.

Andre artikler