Tjen penge på nettet for at supplere SU’en

Det at være studerende kan til tider blive en anelse presset rent økonomisk. Der er ingen tvivl om, at det selvfølgelig er et kæmpe privilegie, at man overhoved bliver betalt for at gå i skole, da det er i de færreste lande, at man overhoved kan tage sin uddannelse gratis. Dog er der samtidig ingen tvivl om, at det kan være svært at overleve udelukkende på SU. I de fleste tilfælde vil SU’en ikke række meget længere end til huslejen. Dette gælder særligt fordi, de fleste uddannelser er placeret inde i storbyerne, hvor det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse blot at bo den mindste lille skotøjsæske. Når huslejen er betalt, er der altså ikke mange penge tilbage at leve for. Når man er studerende vil man samtidig ofte have en alder, hvor har mod og lyst til at gøre en masse forskellige ting såsom at rejse og tage på festivaller. Dog kan det være rigtig svært at få råd til disse ting, hvis man udelukkende lever på SU.

Desværre kan det samtidig også være svært at finde tiden til at passe et job. Studiet vil for de fleste komme i første række, og det kan være svært at overskue samtidig at skulle passe et arbejde ved siden af. Imidlertid vil dette i høj grad afhænge af hvilken type, man har. Det er nemlig sjældent den helt store indkomst, som man har behov for, men i højere grad lidt lommepenge, der kan supplere SU’en. Er det denne type job, som man er på udkig efter, kan det være en idé at kigge på alternative måder at tjene penge på, hvor man kan arbejde på lidt anderledes vilkår – tjen penge på nettet eksempelvis. Der findes mange forskellige måder, som man kan tjene penge på nettet på. I denne artikel kan du blive klogere på nogle af disse metoder, så du kan tjene lidt ekstra hjemmefra.

Du kan læse mere om online indtjening på Moneymarket.

Svar på spørgsmål

En af de nemme og overskuelige måder at tjene penge på nettet er ved at besvare spørgeskemaer. Umiddelbart virker indtjeningen ikke stor, da man ofte vil blive betalt mellem 10 og 30 kroner pr. spørgeskema. Dog er det samtidig vigtigt at huske, at man ikke skal ligge specielt meget arbejde i denne type spørgeskemaer, og det er dermed et let arbejde. Der findes mange forskellige firmaer, hvor man kan svare på disse spørgeskemaer, og det handler om at finde det, hvor indtjeningen er høj, hvilket vil være bestemt af en kombination mellem, hvor meget man får udbetalt, og hvor ofte der sendes spørgeundersøgelser.

Forsøg dig med at teste produkter

Ved et arbejde, hvor man tester produkter, kan man ikke være sikker på at få ubetalt kontanter. Dog kan man derimod være sikker på, at man vil modtage ting af værdi såsom gadgets og mad. Dermed er denne type job en god idé, hvis man har et ønske og et behov for at eje denne type ting. Derudover kan man også være heldig, at man til tider får en lille udbetaling udover produktet, som man får lov til at beholde.

Andre artikler