Få flere penge til forbrug uden kviklån

LånDer kan være mange situationer, hvor du har brug for lidt ekstra penge på bankbogen til det ene eller det andet projekt. Det kan være til en renovering, en rejse eller noget helt tredje, som kræver flere penge. Her er det nærliggende, at du bevæger dig mod kviklån, da det med alt sandsynlighed er det, du har hørt om gennem diverse reklamer. Dog er det langtfra den eneste mulighed, og faktisk kan du gennem lån i banken opnå de helt samme fordele, og så kan det tilmed være en bedre løsning for dig.

Find det bedste forbrugslån til dig

Du behøver langt fra udelukkende at gå efter kviklån, hvis du skal bruge penge her og nu. Bankerne er nemlig kommet med beatet, og i mange tilfælde er de lige så hurtige til at klare din ansøgning og få sat pengene ind på din konto, så du kan komme i gang med dine planer. Fordelene ved at forbrugslån kontra et kviklån er desuden, at du i nogle henseender kan opnå en markant lavere rent, hvor du kan skære i de omkostninger, det ender med at koste dig. Dog er det vigtigt her, at du tager kontakt til flere banker og altså ikke bare vælger det første og bedste. Når du skal indhente tilbud fra flere banker, kan det godt blive let omsonst og faktisk tage en del tid. Hos Lendme.dk finder du en side, som er bindeled mellem dig og bankerne, og når du har lavet en ansøgning, lader de bankerne konkurrere om, hvem der får dig som kunde, og derfor er det altså en særdeles effektiv måde, når du skal have et godt tilbud på dit lån.

Kviklån er flere steder en mulighed, men dette medvirker naturligvis også til, at diverse låneudbydere tager en højere rente for deres risiko med dårlige betalere. Er du i RKI, kan du ikke benytte lendme.dk, men du får trods alt også muligheden for at ende ud med et bedre lån, og du skal altså ikke vente længe med at modtage dine penge, selvom det er gennem en bank. Det skal tilmed siges, at du gennem banker også i flere henseender kan låne flere penge, end du kan ved kviklån.

Hold øje med renten og ÅOP

Kviklån ligger lige til højrebenet, når du skal bruge hurtige penge, men du skal altid holde øje med rente samt ÅOP (årlige omkostninger i procent). Disse vil ofte være markant højere ved et kviklån, og det skal du altså have in mente. Måske kan det virke som en god ide nu og her, men pengene skal betales igen, og derfor kan det altså bedre svare sig at optage et forbrugslån gennem en bank.

Vælger du igen lendme.dk til at hjælpe dig, har du altid mulighed for at stille spørgsmål, og du kan være tryg gennem hele processen.

Skal du bruge penge nu og her, er der mange mulighed, men som udgangspunkt skal du undgå kviklån, da det kan være tyngende for din økonomi.

Andre artikler