Kan en hårtransplantation betale sig?

Jo ældre du bliver som mand, jo større er chancen også for, at du ikke længere kan gro langt og tykt hår. Derfor er der mange, der overvejer at få lavet en hårtransplantation.

Det er en populær procedure i forhold til, men det er ikke noget, som mange mænd vil stå ved. Derfor kan du altså roligt få det fikset, selvom det måske ikke er noget, der åbent bliver talt om i vennegruppen. Måske er der faktisk flere af de mænd, som du kender, der har fået det lavet, uden at du kender til det.

Og i virkeligheden er det en procedure, der ser så naturlig ud, at det højest sandsynligt ikke vil blive bragt på bane, medmindre du selv vælger at skabe mere åbenhed omkring det.

Hvis du overvejer at få lavet en hårtransplantation, så læs mere her og bliv klogere på, om det i det hele taget kan betale sig.

Hvorfor bør du vælge at få lavet en hårtransplantation?

En hårtransplantation er målrettet personer, der lider af varigt hårtab – altså skaldethed eller udtyndede områder i hovedbunden. Det kan både være mænd og kvinder, der lider af dette, selvom det typisk er mænd.

En hårtransplantation er permanent på den måde, at metoden får en naturligt af udseende hårpragt tilbage, og at denne ikke forsvinder igen.

Varig skaldethed opstår som en reaktion på baggrund af hormonpåvirkning, men når du transplanterer hår, så påvirkes de ikke af de hormoner, der får håret til at stoppe med at gro. Dermed vil håret altså ikke stoppe med at vokse og skaldetheden kommer ikke tilbage.

Hvordan foregår en FUE hårtransplantation?

Hvis du vælger at få lavet en hårtransplantation, så foregår det på den måde, at enkelte grafts udtages fra et donorområde. Indgrebet udføres uden skalpel og det efterlader en skånsomt behandlet og naturligt udseende hovedbund.

Det er fuldstændig smertefrit, da det foregår under lokal bedøvning, og det er som sagt en løsning, der holder hele livet.

Hvad koster det at få lavet en hårtransplantation?

Priserne på en hårtransplantation varierer fra sted til sted ligesom priserne på alle andre procedure. De ligger et sted mellem 18.000 kr. til 100.000 kr., så der er altså stor forskel.

Prisen afhænger selvfølgelig også af, hvor stort et område, som du skal have fikset.

Hvis du ønsker en billigere løsning, så kan du med fordel søge til udlandet, da de har mulighed for at gøre det billigere.

Er det pengene værd at få lavet en hårtransplantation?

Hvorvidt det er pengene værd, er du den eneste, der kan vurdere. Det handler om, hvor meget dit hårtab går dig på, og hvor mange penge, du er villig til at bruge på at fikse problemet.

En hårtransplantation kan dog være pengene værd i forhold til mange andre løsninger, da løsningen er permanent, og du derfor ikke skal bekymre dig om det igen. Det kan være et ægte selvtillidsboost, og så er det jo en en-gangs udbetaling.

Andre artikler