Find nemt en bogholder i København

For rigtig mange virksomheder kan den daglige bogføring og de årlige regnskaber blive en træls administrativ opgave. En hurdle som bare skal overstås. Særligt hvis man ikke har den rette kompetence til at udføre den.
Ansæt en freelance bogholder

Hele dagen har du flittigt arbejdet på at levere dit firmas kerneydelse. Nu skal du bare lige have dagens bilag bogført og afstemt. Er du ikke uddannet bogholder, så kan det at lave regnskaber blive lidt af en byrde. Der er mange regler, man skal forholde sig til. Er der ikke ressourcer til at ansætte en bogholder på fuld tid i virksomheden, så skulle du måske overveje at ansætte en freelance bogholder? Du kan naturligvis starte med at søge på bogholder København, hvis du bor i København, på nettet.

Men i stedet for at skyde med spredehagl, kan du også besøge for eksempel Ageras hjemmeside. Her kan du nemlig ganske nemt søge og indhente tilbud på netop en bogholder i det område af landet, som du ønsker. Fordelen ved at søge gennem en sikker platform som Ageras er, at du kan være sikker på, at den person du finder, kan sit kram. Bogholder er nemlig ikke en beskyttet titel.

Sådan finder du den rette bogholder

Gør dig selv nogle tanker om, hvad du skal bruge din bogholder til. Har du blot brug for et par timer om ugen til bogføring? Har du brug for en bogholder der også sender fakturaer afsted og gør dine regnskaber klar til revisoren? Når du kender dine behov, bliver det meget nemmere at finde den helt rigtige bogholder. Det er ret vigtigt, ikke mindst fordi vedkommende får et indgående kendskab til din virksomheds økonomi.

En god bogholder skal som minimum kunne stå for den daglige bogføring, betaling af regninger, fakturering, bankafstemning, momsindberetning og lønadministration. En dygtig bogholder kan indimellem også udarbejde selvangivelser og lave årsregnskaber. Overvej også om din nye bogholder skal bo i København eller om vedkommende kan arbejde langdistance. Når du har gjort dig tanker om, hvad du har brug for, udfylder du blot en formular på Ageras hjemmeside og vupti, så modtager du inden for kort tid 3 tilbud. Nu kan du i ro og mag tage stilling og tage kontakt til en af de foreslåede bogholdere. Når du først har fået ansat en freelance bogholder, så kan du trygt nøjes med at koncentrere dig om din virksomheds kerneydelse.

Andre artikler