Sådan finder du den billigste forsikring

At have en bilforsikring til ens bil er noget alle bilejere kender noget til. Dette kræver dog at man går ud og ser hvilke forskellige der er. Der er nemlig mange forskellige der tilbyder meget forskelligt. Der er dog også en stor forskel mellem deres prisniveau. Nogle ligger meget højt, men der er også mange der tilbyder det samme for meget mindre. Nogle gange betaler man bare for navnet og for at være i en stor kæde. Hvordan finder man så en billig forsikring der er god? Det er faktisk ikke så svært som mange tror.

Old Fashion Way

Der er primært to metoder man kan bruge til at finde den billigste forsikring. Den første er den helt gammeldags, mens den næste er noget mere moderne. Begge metoder er rigtigt gode og fungere. Den første metode “Old Fashion Way” er en metode som man gjorde mange af tingene i gamle dage. Før telefonen og internet fandtes. Her måtte man gå ud til sine venner og banke på deres dør for at høre om de var hjemme og om de kunne leje. Det er lidt samme princip her. Hvis man bor i en by med en gågade, så er det næsten sikkert at man i hvert fald har 3-4 forskellige forsikringer, man kan kigge på.

Det man kan gøre, er at finde en forsikring, og så tage en snak med dem. Man spørger meget simpelt, om de har tid til en snak om forsikringer. Det har de som regel da alle gerne vil have nye kunder. Fordelen ved at gøre det på denne måde, er at man kan høre hvad det vil koste at lave lige præcis den pakke der passer bedst til en selv. Her vil de kunne hjælpe med det samme og give dig et tilbud. En anden stor fordel er at man nogle gange kan presse dem lidt ned i pris når man er ved dem ansigt til ansigt. Dette er noget sværere i vores næste metode.

Metode 2

Metode to er meget mere moderne og tager heller ikke så lang tid. Dette er meget simpelt hvor man går ind på internettet og søger efter forsikringer. Her vil man typisk kunne finde en hel liste med 20+ forsikringer og se hvad de forskellige koster. Det er meget nemt og hurtigt at skabe sig et overblik over hvilke forskellige der er. Når man så har set hvad prisen på grundpakken er, kan man nogle gange få lov til at rette på indholdet i forsikringen og gøre sådan den passer perfekt til ens egne behov. Hvis dette ikke kan gøres på den man har valgt, bliver man dog nødt til at ringe ind til dem og spørge hvordan og hvorledes. Fordelen ved at bruge denne metode er at den er meget hurtig og man kan lynhurtigt se hvilke en af forsikringerne der er billigst. Det er meget op til en selv hvilke af disse metoder man vil tage i brug. Det kommer meget an på hvordan man selv er som person.

Andre artikler