Få respekt på arbejdet med nyt og stilrent tøj

Arbejdspladsen er et af de steder, hvor du med fordel kan vise dig frem, da det er her, du skal præstere og vise, hvad du kan – særligt når du jagter en forfremmelse eller er ny på jobbet.

Den bedste måde, hvorpå du kan vise dig frem og gøre dig bemærket, er igennem en stilren garderobe og outfits, der sidder knivskarpt og har geniale accessoires som for eksempel den helt rigtige slipsenål.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får mere respekt på arbejdet med nyt og stilrent tøj, så kan du blot læse mere her.

Sådan gør du dig bemærket igennem dit tøj

Hvis du er ny på arbejdspladsen, så er det rarest at holde sig lidt diskret og ubemærket de første par dage, hvilket bestemt kan være en fordel, da du får et indblik i rutiner og hierarki.

Derudover er det også en oplagt mulighed til at se, hvad de andre har på, så du ikke kommer til at skille dig ud på en negativ måde, når du begynder at træde lidt mere i forgrunden.

Den bedste måde, hvorpå du kan gøre dig bemærket ved brug af outfits, er nemlig ved at bemærke, hvad de andre går med, og så give det et løft i form af en slipsenål, god kvalitet eller noget tredje. På den måde passer du nemlig ind, mens du stadig står frem på en positiv måde, hvilket er hele formålet.

Hæv niveauet

Den bedste måde at vise sig frem på via outfittet, er som sagt ved at give de andres stil et løft og altså hæve niveauet.

Men hvordan hæver du niveauet?

Det kan være svært at hæve niveauet, når alle går i det samme tøj, da det hele ligner hinanden – men dette er kun til det utrænede øje. Det hele ligger nemlig i detaljerne, hvorfor det er her, du skal lægge dit fokus.

Med en flot og bemærkelsesværdig slipsenål kan du for eksempel vise, at du lige har givet den det sidste, mens de andre måske kun har jakkesættet. Det samme gælder i forskelligt tilbehør og accessoires. Hvis tasken er den helt rigtige, uret sidder godt på armen, og slipsenålen passer til udtrykket, så kommer du rigtigt langt.

Du kan også kigge på detaljerne i selve jakkesættet. Mønsteret, farven og kvaliteten er alle ting, der får et jakkesæt til at adskille sig fra et andet. Hvis du har pengene til det, kan du med fordel investere i nogle dyre jakkesæt, da prisen ofte afspejles i kvaliteten, og der ofte ses med lange blikke efter dem, der har givet lidt mere – og særligt hvis du matcher slipsenål og jakkesæt, da disse to ting helst skal passe sammen.

Vis at du har lagt tanke i det

Hvis du har de rigtige elementer, så er det tid til at vise, at du har lagt tanke i det. Dette skal ikke være åbenlyst, men mere igennem diskrete sammenhænge.

En diskret sammenhæng kan for eksempel være at matche alt læder i dit outfit. Hvis du har en brun læderrem i dit ur, så ser det skarpest ud, hvis dit bælte og dine sko har samme farve – eventuelt også din pung.

Derfor kan det altså også anbefales at vælge en type læder, som du primært holder dig til, da det skaber en sammenhæng på tværs af hele din garderobe.

Andre artikler