Spar penge ved at købe kondomer på nettet

Det er lang tid siden, at du har haft en romantisk aften med din kæreste, og det er nu på tide, at du planlægger noget. Der er mange måder at skabe en romantisk aften på, og det kommer selvfølgelig an på, hvem I er. Her kan du få ideer til, hvordan I får en dejlig aften sammen – med billige kondomer endda!

Gør noget ekstra ud af det 

Hverdagen er travl for mange mennesker, og man glemmer at gøre noget ekstra ud af tingene. Man glemmer at stoppe og værdsætte de gode stunder og momenter. Lav en lækker middag, du bruger lidt ekstra tid på. Hop i noget flot tøj, der ikke er hverdagsagtigt. Tænd nogle stearinlys. Kom ned i gear og lad jer ikke stresse af jeres omgivelser.

Hvis du ikke har råd til det helt store, kan du kigge på forskellige tilbud. En god aften behøver ikke at koste en formue. Og det vigtigste er selvfølgelig også det gode selskab. Når du køber kondomer på nettet, sparer du også en masse penge i længden. Det er smart at have et lager derhjemme, når du fx holder romantisk aften med kæresten eller en date.

Brug byen                                                             

Man behøver nødvendigvis ikke at have en romantisk aften i hjemmet. Du kan overraske din partner ved at tage hende/ham med ud i byen. Måske har du planlagt, at I skal spise en lækker middag på jeres yndlingssted? Måske skal I gå en tur i en romantisk have? Der er mange muligheder, når man bruger byen, og det viser også, at du har tænkt lidt ekstra over det. Der er helt sikkert noget romantisk over en middag eller en tur i fx Botanisk Have. Når det er aften, har byen en romantisk vibe, og det vil automatisk blive godt. Når du har bestilt kondomer på nettet, ligger de klar til jer derhjemme, når I kommer hjem fra jeres aften.

Vær nærværende 

Hverdagen er som tidligere nævnt ofte travl, og derfor skal man huske at være nærværende i sine relationer. Om det er en kæreste eller en god ven. Sæt Iphonen på flyfunktion for en aften og nyd hinandens selskab. Når man er nærværende mentalt, kan man bedre mærke hinanden, og det vil også skabe en større fysisk tiltrækning. Man kan hurtigt blive opslugt af andre ting, når telefonen er ved ens side, og derfor er det en god vane at sætte den på flyfunktion nogle gange.

Skab overraskelser

Ikke alle mennesker kan lide overraskelser, men hvis de er gode, kan man ikke klage. Overrask din kæreste efter, hvad hun/han godt kan lide. Kan din kæreste fx godt lide massage? Så tilbyd massage og gør noget ekstra ud af det. Du kan også overraske med et spaophold, hvis pengepungen siger ja. På et spaophold kan du få en ultimativ romantisk aften i rolige omgivelser. Hvis du ikke har så mange penge, kan du også lave en kreativ hjemmelavet gave. Fx kan du lave et ”klippekort” med alle de ting, din kæreste elsker. Du kan også give hende/ham nogle kondomer, der findes i forskellige størrelser, smage og farver.

Andre artikler