Vil du også gerne have en hjemmeside? 4 ting, som du skal huske på

Der var engang, hvor hjemmesider ikke var noget, som man bare lige lavede. Heldigvis, så har tiderne skiftet, og det er blevet utroligt let at få fat i en hjemmeside, som man rent faktisk kan få op at køre.

Men når dette først er gjort, så er der flere ting, som du skal huske på under processen. For det handler ikke bare om at lave hjemmesiden og så holde fri – nedenfor kan du se 4 ting, som du skal huske på i denne proces.

Brug de sociale medier fra starten

Når det kommer til at have en hjemmeside, så kan det være utroligt sjovt. Men det mister simpelthen hurtigt sin charme, hvis man ikke har det hele koblet op på de sociale medier.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du promoverer din hjemmeside på de sociale medier. Samtidig bør du også have knapper, som let gør, at dine besøgende kan komme ind på hjemmesiden på Facebook, så de kan følge med. Det er vigtigt og gør faktisk, at du lettere kan holde fast i dine nuværende besøgende.

Hastighedsoptimering mindsker fravalg

Vi ved efterhånden, at de besøgende hos mange hjemmesider er utroligt kritiske. Der skal ikke gå mange sekunder, før de er klar til at hoppe videre til næste hjemmeside. Det er fordi, at ingen af os vil vente på at ting bliver indlæst.

Og derfor skal du lave hastighedsoptimering. Det er kunsten af eksempelvis at lave mindre billeder eller fjerne unødig kode, så det hele bliver meget hurtigere. Det gør nemlig, at besøgende ikke skal vente så længe, før de kan se dit indhold, og dermed, så er chancen for, at de kommer ind på din hjemmeside igen meget større.

SEO kan virke skræmmende, men er en hjælp

SEO er en forkortelse for det engelske ”Search Engine Optimization” eller ”Søgemaskineoptimering”. Dette er hvor, at du sørger for, at indholdet på din hjemmeside bruger ord og links på en måde, så man rent faktisk kan se din hjemmeside på søgemaskiner.

At lave succesfuld SEO involverer blandt andet at have meningsfulde tekster, hvor bestemte ord og fraser går igen en vis mængde gange. Samtidig kan du også strategisk linke til andre sider, så I kobles sammen for søgemaskinen. Så er din chance for at komme frem i søgeresultaterne hos eksempelvis Google meget bedre.

Mobiloptimering er ikke længere et frit valg

Der var engang, hvor det at optimere sin hjemmeside til mobiltelefoner og tablets var noget, som man bare kunne vælge at gøre.

I dag er det dog således, at så mange besøgende kommer fra deres smartphones eller deres tablet, at det simpelthen ikke giver mening at overse dette. Sørg derfor, at din hjemmeside er blevet optimeret, så brugere fra andre enheder end computere kan besøge den. At gøre dette hjælper faktisk også med SEO-aspektet, så du igen kan komme til at nå lidt længere frem i søgeresultaterne, som man kommer til at se.

Andre artikler